Kako naš portal saznaje, u nedelju uveče oko 22 časa, na autoputu Beograd-Novi Sad došlo je do sudara dva vozila, a samo pukom srećom niko nije teže povređen.

Kako smo saznali, divlja svinja izletela je na autoput, a vozač Opel Merive nije imao nikave šanse da je izbegne, nakon udara se okrenuo za 180 stepeni, a na njega je naletela Škoda Octavia.

Nezgoda se dogodila na oko kilometar od naplatne rampe Stara Pazova ka Novom Sadu.

Na oba automobila šteta je velika, ali na svu sreću niko nije teže povređen, putnici iz oba automobila su ugruvani, a policija je obavila uviđaj na licu mesta.

Oba vozača kretala su se propisanom brzinom, pa su teže posledice izbegnute.

Apelujemo na nadležne da se autoputevi bolje obezbede, kao i na vozače da poštuju propise i prilagode brzinu uslovima puta.

Autor: nsuzivo.rs

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Marko
17/09/2019 18:17

Kakav je ovo tekst, da se prilagodi brzina uslovima voznje???? Bolje da ste istrazili da li ucesnici mogu da tuze drzavu, puteve Srbije i traze ostetu jer samo njihovom krivicom i nemarnoscu se moglo dogoditi da divlja svinja zavrsi na putu.

bbbb
18/09/2019 12:34
Reply to  Marko

sta kakav je ovo tekst, postali su rezimske novine

Svetlana
18/09/2019 00:04

Pu..Kakve moras biti srece pa da ti izleti divlja svinja.Uzas ali i sreca sto su svi ostali zivi osim svinje.

NSdanas
18/09/2019 08:31

Pre 10 dana na izlazu iz Novog Sada i skretanju prema Rafineriji vozaču ispred mene je izleteo srndać. Ja prosto ne znam kako nisam naleteo na vozilo ispred, a potom smo se zaustavili i izašli iz kola, svi u šoku. Čoveku je u skoku životinja oštetila auto, razbila vetrobran i otišla… Tačno smo se mogli svi naređati jedno na drugo. Ova krivina je MAKSIMALNO NEPREGLEDNA: bankina nije regulisana, šiblje do samog puta, još i posađena nova stabla… da se što manje vidi, silazite sa širokog puta i mosta preko kanala DTD, a onda vam izleće životinja u trku.