Foto S.K. Informer.rs

Dvojica maloletnika juče su u Novom Sadu skakali po policijskom automobilu i gađali ga jajima. Svojim bezobrazlukom, pohvalili su se na društvenim mrežama.

Policajci su u to vreme držali predavanje u osnovnoj školi “Miloš Crnjanski” o temi bezbednosti dece. Dvojica maloletih momaka su policijski automobil najpre gađali jajima, a potom su skakali po krovu vozila. Sve je to, uslikao je njihov prijatelj i podelio fotografiju na društvene mreže.

Sve se dogodilo juče oko 15 časova. Novosađanin koji je video šta maloletni huligani rade slučaj je odmah prijavio, a vandali su privedeni i protiv njih će tužilaštvo podneti krivičnu prijavu za oštećenje tuđe imovine.

“Zaista je van pameti da, dok se trudimo da osnovcima približimo stvari i objasnimo im kako da se staraju o svojoj bezbednosti, nešto malo stariji dečaci, u ovom slučaju srednjoškolci koji nemaju veze sa ovom osnovnom školom, ovako pokazuju svoje vaspitanje” – kaže za dnevni list Informer izvor iz novosadske policije.

Autor: nsuzivo.rs/informer.rs

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Gresni miloje
13/05/2018 18:41

Bravo za roditelje!

Danasnja omladina
14/05/2018 11:58

Sve je tacno samo ovi decaci idu u istu osnovnu skolu, a ne u srefnju

boze boze
14/05/2018 15:15

ahahhahahah

Ljubica
15/05/2018 12:20

To su zveri u ljudskom obliku za koje nema kazne nazalost…! Niko im nista ne sme, samo im se treba sklanjati sa puta, titrati im i biti srecan sto te ne nalupaju u prolazu. Najgore u svemu je sto ih roditelji podrzavaju i zakoni… Dakle, sa pravom ste im zasenili lice, oni ce ostati takvi. Nije ni cudo sto svako ko je u mogucnosti bezi iz ove zemlje u kojoj vladaju zlo i tiranija, neznanje i javasluk!

Dragan
15/05/2018 16:56

Jeste videli kako su rusi rešili probleme sa ovakvom decom, e tako bi i mi trebalo i sve bi bilo ok, prvo bi dobro razmislili pre nego ovako nešto urade.