(FOTO GALERIJA) SAV UŽAS RATA KOJI NAS I DANAS UBIJA: Bombardovanje iz ugla fotografa Martina Candira

       

Danas se navršava punih 20 godina od zločinačke agresije NATO pakta u kojoj je na rubu 21. veka, bombardovana jedna suverena zemlja na tlu Evrope.

Sramno nazvana “Milosrdni anđeo”, izvedena je akcija za koju još niko nije odgovarao. 

Novi Sad jedan je od gradova koji je najviše stradao. Suprotno običajima ratovanja uz odsustvo ljudskosti i empatije, sa daljine bez imalo hrabrosti, piloti zločinačke NATO organizacije gađalI su mostove, škole, stambene zgrade i druge civilne objekte.

Poznati novosadski fotograf Martin Candir, zabeležio je sav užas “Milosrdnog anđela”

Posledice bombardovanja i danas ubijaju našu decu.

Izreka kaže oprosti, ali ne zaboravi. Mi vam nećemo zaboraviti niti ćemo vam ikad oprostiti. Jer kako kaže stih iz pesme Riblje Čorbe, “Decu ti neću oprostiti”.

(VIDEO) DR DANICA GRUJIČIĆ: Novi Sad među 4 grada koji nisu bezbedni za život posle NATO agresije

Rafinerija Novi Sad bombardovana je uprkos tome što se nalazi u neposrednoj blizini glavnog izvorišta vode za Novi Sad. Prema rečima Danice Grujičić takve i slične situacije govore u prilog tome da su agresori imali genocidne namere, te da smo im mi samo pokusni kunići na kojima ispituju štetnost hemijskog oružja.

“Kakva će biti naša deca ? Kakve će biti trudnoće kod mladih majki ? Kakve će biti bolesti koje se javljaju kod dece ? MI SMO ZA NJIH JEDAN VELIKI EKSPERIMENT.

Ako mislite da bilo ko zaustavlja sa Zapada, formiranje ovog koordinacionog tela, koje želi da da pravu analizu, to svakako nije NATO. Oni će nama pomoći da to uradimo, da bi znali kako još monstruznije da se ponašaju prema sopstvenom stanovištvu”, istakla je Danica Grujičić govoreći o formiranju tela za istraživanje posledica NATO bombardovanja.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: