(FOTO) “Golf City” centar mesto koje ćete voleti

       

U okviru SPENS-a nalazi se “Golf City” centar, opremljen je na najsavremeniji način kako bi omogućio savršen ugođaj za posetioce. Svi su dobrodošli da se oprobaju u golfu, postanu članovi kluba ili jednostavno da se opuste uz piće, kulinarske specijalitete i fantastičan pogled.

Zašto golf?

Golf važi za vrlo popularnu igru i za najmasovniji individualni sport na svetu. Nekada je važio za elitni sport dostupan samo onima sa dubljim džepom. Srećom, ta zastarela reputacija golfa je odavno prestala da važi i danas svako ko želi ima priliku se oproba u ovom sportu.

Partija golfa sa prijateljima ili kolegama je savršena društvena aktivnost koja će vam zasigurno vratiti osmeh na lice. Ali osim zabavnog karaktera ove igre, golf nudi i bezbroj drugih benefita koji doprinose blagostanju.

Golf pozitivno deluje na očuvanje mentalnog zdravlja. Ova igra će vas opustiti i učiniti da zaboravite na svakodnevne probleme, barem na nekoliko sati.

Pored toga, golf je odlična fizička aktivnost koja doprinosi opštem zdravlju. Tokom jedne partije golfa, prepešačićete kilometre uživajući.

Golf je dostupan svim ljubiteljima zdravog života, bilo kog životnog doba te je stoga savršen sport za decu, odrasle, kao i za najstarije poštovaoce ove igre. Ovo je jedini sport koji možete igrati od malih nogu, pa sve do duboke starosti.

Golf je idealan beg od svakodnevnog života, bilo da želite da se opustite sami ili u društvu. Poznato je da igranje golfa vodi do lučenja endorfina i serotonina (hormoni sreće) što poboljšava vaše raspoloženje. Zelenilo golf terena, sunce, dobro društvo i zanimljiva, pre svega izazovna igra, pravi su lek za smanjenje stresa i relaksaciju.

Šta “Golf City” nudi?

“Golf City” je prvi trening centar u Novom Sadu koji želi da približi ovaj zanimljivi sport svima koji žele da se oprobaju u njemu, rekreativno ili kao polaznici škole golfa. Centar je potpuno opremljen u skladu sa najnovijim trendovima ovog sporta.

Novosađani, a i svi oni koji dolaze u Novi Sad dobrodošli su da odigraju partiju golfa i sa prijateljima provedu kvalitetno i zabavno vreme.

Smart golf – Pitting course

Mini golf teren sa devet polja za takmičenje i vežbanje kratkih udaraca na rupu. Dostupan svim starosnim grupama i nivoima sportskih sposobnost. Smart golf je jedna od retkih aktivnosti koja privlači i spaja roditelje, decu, mlade i odrasle.

Driving range i putting green vežbališta

Igrači kao i svi oni koji žele da vežbaju svoj zamah za dugu i kratku igru mogu usavršavati svoje veštine na Driving range-u. Gostima je dostupan i putting green, namenjen za vežbu kratkih udaraca na rupu.

Škola golfa

“Golf City” sportski centar je potpuno opremljen u skladu sa najnovijim trendovima te je idealan za mališane kao i sve one koji bi da se oprobaju u ovom sportu.

U okviru “Golf Akademije” svi zainteresovani mogu naučiti osnove golfa, savladati tehnike igre kao i pravila koja ova igra nalaže. Akademija će vam pružiti sva neophodna znanja za dobijanje “zelene karte” koja će vam omogućiti da uživate u golfu kod njih ali i na nekom od svetskih terena. Dostupni su grupni kao i individualni časovi.

U okviru škole golfa “Golf City” nudi juniorski program (do 14 godina), seniorski program kao i mogućnost individualnih časova uz prisustvo instruktora. Časove će držati golf instruktor Srđan Bunjevčev a moderatori su reprezentativci Srbije u golfu Marko Jokić i Puniša Plazina.

Za zainteresovane grupe centar nudi mogućnost organizovanja demo golf časa gde će vam golf instruktori održati kratku demonstraciju ove igre.

Organizacija događaja

“Golf City” organizuje više nego interesantne mini golf turnire gde možete uživati u zdravoj dozi takmičarskog duha. Teren se može iznajmiti za organizaciju različitih događaja kao što su korporativna okupljanja, teambuilding, ili nekog drugog, za vas posebnog dana.

Club house – PRAGUE resto bar

Igranje golfa nije sve što ovaj sportski centar nudi. Idealno mesto za relaksaciju i veseo razgovor nakon odigrane partije golfa je upravo restobar Prague koji se nalazi u sklopu centra. Ovde se možete opustiti uz kafu, omiljeno piće ili sjajne kulinarske specijalitete i ćaskati posmatrajući vaše prijatelje ili mališane dok igraju golf.

Foto: Promo

Novosađani će od 5. juna moći da uživaju u svemu što “Golf City” ima da ponudi. 

Promo tekst

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
milošnastić-wuk
03/06/2020 22:07

Pravi srpski viteški sport

Miki
03/06/2020 23:09

Mini golf ili pravi golf? 😉