(FOTO) HIPERBARIČNE KOMORE: Najkraći put do zdravlja i lepote u Novom Sadu

       

Tretmani u hiperbaričnim komorama već dugo trend su su svetu lepote i zdravlja. Hiperbarična komora deluje tako što pospešuje i ubrzava cirkulaciju. Time, prokrvljenost oragana i tkiva se pospešuje i čitav organizam se doslovce hrani kiseonikom koji prodire kroz svaku ćeliju.

Kome se preporučuje hiperbarična komora

Boravak u hiperbaričnoj komori preporučuje se potpuno zdravim osobama, ali i osobama kod kojih su dijagnostifikovana određena oboljenja (za bliže informacije možete nas posetiti ili nazvati). Jedan od primera je u “kozmetici”, gde se dobrom reoksigenacijom obezbeđuje da koža bude ne samo lepog izgleda, već i zdrave funkcije.

Koža je vrlo važan zaštitni pokrivač našeg organizma i prva brana od agresije spoljnih faktora na unutrašnjost našeg tela. Oštećena koža je otvoren ulaz za agresiju mikroorganizama i pojavu mnogih infektivnih bolesti. Primena hiperbarične oksigenacije jeste najuspešniji način očuvanja kožnog pokrivača i u kozmetičkom i u zdravstvenom smislu. Kad govorimo o koži treba napomenuti da se hiperbarična oksigenacija koristi i u lečenju bolesti koje se manifestuju na koži kao psorijaza i sklerodermija.

Hiperbarična oksigenacija se primenjuje u svim situacijama gde postoji nedostatak kiseonika i blokada metabolizma hranjivih materija doenergije. Pravilo je da u prekidima dotoka kiseonika treba odmah primeniti HBO i u takvim slučajevima terapija odmah daje dobre rezultate.

U našem gradu nedavno je otvoren centar Oxybaric za tretmane u hiperbaričnim komorama, “Oxybaric centar” nalazi se na Adresi Resavska broj 2 u naselju Liman

 

View this post on Instagram

 

Resavska 2 Novi Sad. #hyperbaricchamber #hyperbaric #hyperbarics #hyperbaricoxygentherapy

A post shared by Hiperbarične komore NS (@oxybariccentarns) on

Tretmane možete zakazati na broj telefona 065 9977 172 ili putem mail-a [email protected], a možete ih pronaći i na Instagramu.

Autor: nsuzivo.rs
Promo

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Goran
09/04/2019 13:44

Uradio sam 10 tretmana sa suprugom bol u ruci prestao,osoblje izuzetno strucno,ljubazno,lokal na svetskom nivou sigurno nastavljamo dalje

Ljubomir
20/08/2019 16:49
Reply to  Goran

Koja je cena za 10 tretmana