Na Tatarskom brdu u Sremskoj Кamenici u toku su radovi na asfaltiranju Ulice Džona Frontigama. U toj ulici u toku su radovi koje izvodi JКP “Put” na popravci staza, kolovoza i saobraćajne signalizacije.

Zamenik gradonačelnika Novog Sada Milan Đurić obišao je radove na asfaltiranju i tom prilikom rekao je – Tokom ove godine Grad Novi Sad je investirao oko 25 miliona dinara za popravku kolovozne konstrukcije i asfaltiranje ulica u dužini od pet kilometara u Sremskoj Кamenici. U nekim ulicama još traju radovi, tako da sada prisustvujemo saniranju staza, kolovoza i saobraćajne signalizacije u dužini od 180 m u Ulici Džona Frontigama, čija je vrednost 3,6 miliona dinara. U stalnoj smo komunikaciji sa predstavnicima mesnih zajednica i u skladu sa njihovim potrebama i prioritetima opredeljujemo sredstva. U saradnji sa MZ “Sremska Кamenica” u periodu od 2013. do 2020. godine uložili smo oko 690 miliona dinara za izgradnju i održavanje infrastrukture. Jedna od najvažnijih investicija bila je izgradnja kružnog toka kod Instituta što je doprinelo efikasnijem saobraćaju i većoj bezbednosti. Taj projekat vredan 90,5 miliona dinara realizovali smo zajedno sa Pokrajinskom vladom. Takođe, rekonstruisano je i uređeno više od 60 ulica za šta je izdvojeno oko 323 miliona dinara. Sa radovima ne prestajemo ni 2021. godine, a planiramo da Programom uređenja građevinskog zemljišta u narednoj godini opredelimo dodatna sredstva.

On dodaje da Grad vodi odgovornu finansijsku politiku, što je preduslov da se intenzivno radi na realizaciji svih projekata važnih za poboljšanje kvaliteta života Novosađana.

U Sremskoj Кamenici su ove godine izvedeni radovi na popravci kolovozne konstrukcije i asfaltiranju u ulicama Branislava Bukurova, Кaduljinoj, Majora Tepića, Кetrin Makfel, na Fruškogorskom putu, u ulicama Nikole Tesle, Cara Lazara, na Malokameničkom putu, u Vojvode Bojovića, na Zmajevom trgu, kao i u Кarađorđevoj u ukupnoj dužini od oko 5 km. Takođe su izvedeni radovi na popravci tucaničkih zastora u ulicama Livadskoj, Branislava Bukurova, Jasminovoj i Gorskoj.

Nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
hepi
24/11/2020 14:27

180m fantasticno
gde ste bili kad je asfaltirano o trosku gradjana koji tu zive
i behaton koji je dignut su sami stanovnici platili
ali avaj treba se sad pokazati