Slučajevi nesavesnog bacanja smeća, uništavanja kontejnera, te ostavljanja starog nameštaja i ostalih predmeta i materijala na ulicama veoma su česti u Novom Sadu.

PROČITAJTE: (FOTO) I pored postavljenih kontejnera, nesavesni građani prave deponije smeća! 

Takav slučaj može se videti i u Kosovskoj ulici u Novom Sadu, gde su uništeni kontejneri i napravljena je deponija smeća od starog nameštaja i raznih materijala.

 

Apelujemo na nadležne iz JKP “Čistoća” da obrate pažnju na ovaj deo grada, kao i na građane da ne prave divlje deponije jer na taj način prave ekološki problem sebi i svojim sugrađanima!

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Ivan
27/08/2018 15:34

Slažem se sa JKP Čistoćom da ne bi smeli da bacamo tako smeće, ali i oni kada primete da oko kontejnera ima šuta, nameštaja i drugog teškog otpada bi mogli to da odnesu, a ne da se raspada, rasipa i truli nedeljama, da ne kažem mesecima, kako je to slučaj u Balzakovoj ili Stevana Milovanova. Šta, žele da nas nauče pameti? Zašto plaćamo za odnošenje smeća ako oni to ne odnose? Naravno, ne može sve da se strpa u redovni kamion za smeće, ali neka oni to konstatuju, prenesu u direkciji, pa neka Čistoća pošalje jednom nedeljno kamion za veći/teži… Učitaj još »