(FOTO) Najbolji šoping u LC Waikiki prodavnici u Promenadi

       

Modni brend “LC Wakiki” otvorio je treću prodavnicu u novom šoping centru Promenada i upriličio odličnu zabavu za posetioce i jos bolji izbor garderobe.

“LC Waikiki” kao turski brend jedan je od naistaknutijih maloprodajni brendova, izdvaja se izuzetno niskim i pristupačnim cenama i odličnim kvalitetom.

Prva internacionalna prodavnica “LC Waikiki” brenda otvorena je 2009. godine u Rumuniji. Danas se brend prodaje preko 75 prodavnica u 19 različitih zemalja, uključujući Albaniju, Azerbejdžan, Bosnu, Bugarsku, Egipat, Gruziju, Iran, Irak, Kazahsta, Kirgistan, Makedoniju, Maroko, Poljsku, Rumuniju, Rusiju, Saudijsku Arabiji, Siriji, Ukrajini i Srbiju.

Najprostranija prodavnica ovog brenda u Srbiji otvorena je u TC Promenada i prostire se na dva sprata, u kojoj će kupci, pored kolekcija za žene i muškarce, moći da pronađu i odeću za bebe, malu decu i tinejdžere.

Poslovanje kompanije “LC Waikiki” bazirano je na tri osnova principa – kvalitetna i moderna odeća po pristupačnim cenama, prijatna i topla atmosfera u svim prodajnim objektima, kao i besprekorna usluga i briga o zadovoljstvu kupaca tokom porodične kupovine.

U novootvorenoj prodavnici “LC Waikiki” nagrađuje svoje verne kupce neverovatnom akcijom uz tri kupljena artikla, četvrti dobijate na poklon.

Najmlađi posetioci su na svečanom otvaranju mogli da uživaju u programu u vidu zabave uz klovna i popularno oslikavanje lica.

Ovo je 24. prodavnica ovog modnog brenda u Srbiji, a u Novom Sadu pored prodavnice u TC Promenada možete ih naći na još dve lokacije u TC Big i Merkatoru.

Promo tekst

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments