(FOTO) Nakon apela na našem portalu, popravljena slova na železničkoj stanici

       

Nakon što je redakcija portala NS Uživo ukazala na problem pokvarenih svetlećih slova na ulazu u glavnu železničku stanicu, nadležni su brzo reagovali i popravili ih.

Podsetimo, Pre nekoliko meseci, našem portalu pisalo je više sugrađanja, koji su na šaljivi način komentarisali svetleći natpis na ulazu u prostorije železničke stanice u Novom Sadu.

Tada je, usled neispravnog rada osvetlenja, deo slova u natpisu “Železnička stanica” bio ugašen, pa je ovo mesto dobilo popularni naziv (Že)leznička (sta)nica.

Nakon što su novinari naše redakcije pisali i objavili fotografije koje su na prosledili sugrađani, neko od nadležnih je odreagovao i natpis na novosadskoj železničkoj stanici ponovo je zasijao punim sjajem.

Međutim, čini se da se uloženi trud nije isplatio na duže staze. Svega par meseci nakon intervencije na svetlećem natpisu iznad glavog ulaza u hol stanice, pojedina slova opet su prestala sa radom.

Autor: nsuzivo.rs

1
Komentari:

1 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
1 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Aleksandra

Zaista se nadam da je ovog puta neko proverio uzrok kvara i postavio dobru izolaciju jer je svetleći natpis izložen kiši,vlagi i drugim vremenskim nepogodama. 🙂