Najprestižniji izbor lepote na starom kontinentu održan je u austrijskoj prestonici. U prepunoj sali glamoruznog Studija 44 pred mnogobrojnom publikom, titulu najlepše ponela je naša sugrađanka Ljubica Rajković.

Ljubici je ova kruna vrhunac njene karijere i samo je upotpunila njenu kolekciju titula koje je do sada ponela na mnogobrojnim izborima lepote širom sveta. Do sada u svojoj karijeri ova mlada lepotica ponela je titule za Miss Balkana, Miss Earth Srbije i Top Model Evrope.

Ova lepa Novosađanka se na izboru za miss Sveta na Filipinima predstavila u predivnim haljinama Diline i svojoj zemlji donela srebrnu medalju. Ljubica je pored svoje karijere i vrlo uspešan student i trenutno završava studije Srpskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Njena ljubav prema jezicima traje od malena i ona tečno govori četiri strana jezika.

Ova devojka ostavlja bez daha svojom lepotom a za njenu savršenu figuru zaslužni su fitnes i ples koji obožava i aktivni je instruktor Zumbe.

Ljubica se prilikom krunisanja za miss Europe publici predstavila u prelepoj haljini Sherri Hill. Svesna je da je pred njom ogroman posao, već je počela sa edukacijom za profesionalnog šminkera u školi Elite makeup vlasnice Nataše Brašanac koja je i oficijelna šminkerica izbora za miss Europe. Kako se situacija sa koronavirusom polako smiruje, zanosna misica moći ce da realizuje svoje planove. 

Krajem maja ima slikanje za naslovnicu i modni editorijal za jedan svetski modni magazin, a ima dogovoreno i slikanje za još šest svetskih naslovnica tokom juna i jula. Na njeno veliko zadovoljstvo ostvarila je saradnju i sa jednom od najboljih modnih dizajnerki Suzanom Perić. Pozvana je i na New York Fashion Week gde će nositi kreacije svetskog brenda Sherri Hill, a u planu je da se usavrši u još dva strana jezika, a počela je i sa pisanjem knjige.

Mlada Ljubica zrači pozitivnom energijom i dobrom voljom i kreativnošću, i u ovim, ne tako dobrim vremenima. To je pokazala i njena saradnja sa vrlo uspešnim i poznatim fotografom, Đordjem Bukvićem, koji je za vreme karantina pokazao ogromnu ljubav prema svom poslu i odradio web shooting sa mladim modelima, kao i sa Ljubicom, pa njene slike sada krase stranice modnog magazina Bazar. Takodje, imala je lajv intervju putem instagrama sa urednicima svetskih modnih magazina gde je pokazala koliko je komunikativna, prirodna i beskrajno ljupka devojka. U narednom periodu čeka je mnogo obaveza kao sto su posete raznim ambasadama, gostovanja na mnogim televizijama širom Evrope, gde je u planu da gostuje na televizijama u Ljubljani, Beču, Moskvi, Parizu, Londonu, Milanu i Budimpešti, nakon što se situacija sa koronavirusom u potpunosti stabilizuje i smiri. Posebnu radost joj budi to što će opet gostovati na državnoj televiziji Srbije i podeliti svoju sreću i uspeh koji je donela svojoj zemlji.

Autor: nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Jelena
27/05/2020 14:38

Lepa jeste ali nije uspešan student, tj.studentkinja.
Studira “100 godina”.
Proveren izvor.
I da, vrlo je nadobudna.

plasticna hirurgija
28/05/2020 00:02

poslovna pratnja starijij gospodi