(FOTO) Oboreni motociklisti na Keju i na Tekijama

       

Udes na Tekijama

Danas oko 12 časova oboren je motociklista na Tekijama kod Petrovaradina.

Tom prilikom, muškarac star 51 godinu, zadobio je naizgled lakše telesne povrede i prevezen je u KCV na dalju dijagnostiku. Na tom delu puta saobraćaj je bio otežan za vreme uviđaja.

Oboren motociklista na Keju.

Oko sat vremena kasnije oboren je motociklista na Beogradskom keju, on je takođe zadobio naizgled lakše povrede, ali je odbio dalju lekarsku pomoć te mu je pomoć pružena na licu mesta, saznali smo u novosadskoj hitnoj pomoći.

Autor: nsuzivo.rs

4
Komentari:

1 Komentara
3 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
4 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Ja pa ja

za te paljevine me zesce zabole, ionako se samo loze, prave buku i dizu rizik u saobracaju…i nemo’ da mi se sad javlja neki koji “samo kruzira i postuje propise” jer je to zesca laz, u samoj osnovi kupovine motora je neizivljeni decacki san i lozenje, tako da te price kako ste emancipovani ostavite nekom salabajzeru

KTM 620

zamolio bih vas da ne govorite to u ima svih bajkera jer ima i nas normlanih,najveci problem je u vama, vozacima automobila koji uopste ne obracate paznju na vozace motora i ulecete im u traku, misleci : ee on je bajker on je stoka koja juri ulicama bas me briga uletecu mu u traku pa ce usporiti… ne kazem ja da su svi bajkeri normalni , da ima onih koji jure i voze bez kacige ali nije u redu da govorite tako o svim bajkerima

Milan

Nemoj sad da se neko javlja koji samo “piše negativne komentare i poštuje druge” jer ovi koji ostavljaju ovakve ljutite komentare zna se kakvi su – u osnovi takvog patetisanja jeste to da ih žena tuče i da im je tašta jedini i najbolji drug. Postujmo papučare i njihove dečačke snove da jednom postanu muškarci, jer oni mogu da besne samo u društvu svoje tastature – od svih drugih, počevši od drugara tašte, dobije jednu vaspitnu uz uši.

Dejan

Bas si mi divan i pametan ko i vozaci automobila koji voze preko telefonskih ekrana. Bas tu na tekijama barem 7 puta sam imao izlecanje automobila iz susedne ulice. Ovaj covek je oboren krivica vozaca automobila.. Opet pre par dana u Kacu pijani vozac juga. Nemam reci nije svako za volan a pogotovo za motorcikli. Zao mi motorcikliste jer mi nemamo metalni kavez.