(FOTO) POGLEDAJTE: Nju je momak krvnički prebio u Novom Sadu

       

Stravičan napad desio se u utorak oko 12 časova, a nesrećna Ivana Filipović je sa teškim povredama smeštena u bolnicu nakon što je dečko Đorđe Lacković brutalno pretukao i iživljavao se nad njom.

– Ona izgleda katastrofalno! Hvala bogu da je uopšte živa. Udarao ju je drvenom motkom i šipkom, bacao je na radijator. Sekao je nožem i pekao peglom. Polomio joj je četiri rebra, prst na ruci. Na butini ima ubode od noža, a po vratu i rukama opekotine od pegle. Grejao je peglu da bi je pekao, užas! Na glavi ima hematom, a na licu crvenilo. Strašno sve to izgleda – kaže Ivan, brat nesrećne devojke.

 

On kaže da je Đorđe toliko mučio Ivanu da je od torture i batina padala u nesvest.

 

– U jednom trenutku ga je videla na vratima. Rekao joj je: “Odoh da vratim kombi u firmu, a ti me čekaj tu da nastavim gde sam stao!” Kako nam je rekla Ivana, tada je jedva skupila snage da telefonom pozove drugaricu, koja je brzo došla kod nje. Izvela ju je iz stana i otišle su kod druge drugarice, gde se Ivana uz njihovu pomoć presvukla jer je sva bila krvava. Drugarica je pozvala taksi i odvela je u Urgentni centar i javila nam je šta se desilo – priča uznemireni brat za beogradske medije.

Kako se saznaje, pretučena devojka nalazi se van životne opasnosti.

Đorđu Lackoviću je nakon saslušanja kod tužioca određen pritvor do 30 dana.

Autor: Republika.rs

1
Komentari:

1 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
1 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Buraz

Pa čekajte, nisu li komšije zvale policiju koja je došla i uhapsila nasilnika po prvoj varijanti?