(FOTO) PROTEINI.SI u Promenadi, popusti na dan otvaranja

       

Nešto što će veoma obradovati sve one koji vode računa o svojoj kondiciji, izdržljivosti, ali i zdravom načinu života, jeste otvaranje Proteini.si prodavnice u novom tržnom centru Promenada.

Svi oni koji ih posete biće u prilici da kupe proizvode visokokvalitetnih brendova sportske ishrane kao što su Olimp, Nutrend, USN, Ironmaxx, Battery nutrition kao i mnogi drugi.

Pored dodataka ishrani u njihovom asprtimanu možete naći i širok spektar odeće i opreme za profesionalne sportiste i rekreativce.

Edukovani prodavci biće na raspolaganju i da Vam pruže korisne savete kako da steknete mišićnu masu, izgubite na kilaži, kako da budete izdržljiviji ali i zdravi. Proteini.si vode se misijom plasiranja prirodne, jednostavne ali i manje obrađene sportske ishrane.

Na dan otvaranja očekuje vas -20% na ceo asortiman, kao i pokloni i  brojna iznenađenja.

Ono što je zanimljivo jeste da će od 13:30 svi posetioci imati priliku da se druže sa brand ambasadorima Nemanjom Milovićem i Zoranom Miličić i dobiju sve potrebne savete koji se odnose na zdravu ishranu, dodatke ishrani i fizičku aktivnost.

Autor: nsuzivo.rs/Promo

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments