(FOTO) PUCNJAVA I UBISTVO: Muškarac upucan naočigled supruge

       

Nemanja G. (37), koji je ubijen sinoć u privatnom apartmanu u Vrdniku, u trenutku kada je napadač upao u sobu bio je sa suprugom, saznaje “Blic”.

Kako saznajemo, Nemanja G. iznajmio je apartman za vikend sa suprugom, kada je sinoć oko 22.50 nepoznati muškarac upao i njihovu sobu.

Nemanja i napadač su odmah počeli da se tuku, a ubrzo je muškarac izvadio pištolj i pucao u njega. Nemanjina žena izjurila je napolje i dozivala u pomoć, međutim, njenom suprugu nije bilo spasa, a napadač je pobegao.

Uviđaj na licu mesta još uvek traje, na terenu je veliki broj policajaca i forenzičara.

Policija intenzivno traga za osobom koja sinoć oko 22.50 sati u privatnom apartmanu u Vrdniku hicima iz vatrenog oružja ubila N. G. Odmah po prijavi događaja na lice mesta upućeni su inspektori kriminalističke policije, a angažovane su i druge jedinice policije koje tragaju za počiniocem.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzimaju sve mere i radnje kako bi ovaj slučaj bio što pre rasvetljen, a počinilac krivičnog dela uhapšen – saopštio je Đura Mandić, načelnik PU Sremska Mitrovica.

Autor: Blic.rs

Foto: RAS N.Mihajlovic

Komentari: