U šoping centru Promenada do 29. septembra posetioci imaju priliku da dožive jedinstveno iskustvo uz neobičnu izložbu “Proširena stvarnost”.

U pitanju je multimedijalni projekat koji omogućava učesnicima da osete kako je to biti okružen životinjama ili biti na nekoj potpuno novoj lokaciji.

Na poslednjem spratu Promenade, putem virtuelne prezentacije, šetajte među polarnim medvedima, družite se sa majmunima, pandom, mazite slona ili plivajte sa delfinima. Ova postavka namenjena je najmlađima, ali i svima onima koji žele da se dobro zabave.

Zahvaljujući National Geographic-u posetioci imaju priliku da putuju na neke neverovatne lokacije, upoznaju raznovrstan spektar životinja i mesta poput Afrike i Arktika, dok životinje šetaju, jedu travu, piju vodu i komuniciraju sa okolinom.

Pored raznovrsnih životinja Afrike i Arktika, prisutni imaju mogućnost da iskuse i Aziju, kontinent koji je dom najraznovrsnijim vrstama divljih životinja. Izložba nudi jedinstven susret sa nekim od spektakularnih stvorenja sa različitih delova planete.

Posetite tržni centar Promenada i zavirite u veličanstveni svet životinja.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments