(FOTO) Stefanović najavio obračun sa narko-mafijom u Novom Sadu

       

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović poručio je danas u Novom Sadu da od policije očekuje da zada oštar i odlučan udarac narko-mafiji u ovom gradu i da u toj borbi ne sme biti ni neodlučnosti ni slabosti.

“Moramo da pobedimo u sukobu sa kriminalacima, oni moraju da dobiju jasnu poruku države da takvom delovanju na teritoriji naše zemlje nema mesta. Razgovarali smo sa policijskim službenicima i posebno mi je stalo da naši ljudi, koji se bave svakako jednim od najtežih poslova u zemlji, potpuno shvate da građani od njih očekuju neprekidne aktivnosti na suzbijanju kriminala i maksimalno angažovanje kako bi naša zemlja bila bezbedna i sigurna“, naglasio je Stefanović prilikom današnje posete Policijskoj upravi Novi Sad i novosadskom odredu Žandarmerije.

Ministar je sa pripadnicima Žandarmerije razgovarao o zadacima koji su pred ovom jedinicom, pogotovo u današnje vreme kada se od nje očekuje da u svakom trenutku bude spremna da izvrši svaki zadatak vezan za bezbednost naše zemlje.

“Moral ljudi u ovom odredu je na izuzetno visokom nivou i oni su potpuno spremni da u svakom trenutku, bez bilo kakvog oklevanja, krenu u izvršenje zadataka koji se tiču bezbednosti naše zemlje. Pripadnici Žandarmerije razumeju koliko njihova zemlja očekuje od njih i koliko su važni u sistemu zaštite bezbednosti, ne samo od kriminala, već i terorizma i svih drugih izazova koji mogu da ugroze bezbednost na bilo kom delu teritorije Republike Srbije“, rekao je Stefanović.

On je istakao da mu je drago što pripadnici Žandarmerije svoje zadatke shvataju ozbiljno i što su spremni da, vrlo često rizikujući i svoje živote, u svakom trenutku budu na usluzi svom narodu.

Autor: nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Drug Ilija
31/05/2019 16:41

Ovo su divne vesti, verujemo da će naše ulice već koliko do jeseni biti očišćene od narko dilera, narod će svakako pratiti, ali može i da pomogne..očekujemo i doživotnu kaznu zatvora za narko dilere! Pod hitno! To je onda zaokružena i iskrena borba sa tim zlom!

Mile Lojpur
31/05/2019 18:30

Verujem da će ovu akciju ispratiti i zakon koji treba doneti da je kazna za dilovanje i rasturanje narkotika zatvorska kazna doživotna robija…