(FOTO) TC Promenadu posetilo blizu 130.000 ljudi

       

U Novom Sadu je 15. novembra otvoren najveći šoping centar u našoj zemlji, a za prva četiri dana Promenadu je posetilo blizu 130.000 građana.

Posetioci su uživali u brojnim sadržajima i akcijama koje su pripremili brendovi, kao i u karnevalskom performansu koji je otvaranje Promenade učinio još atraktivnijim.

Posebnu atrakciju predstavljala je Magic mirror crew aktivacija koja je oduševila posetioce, ali naročito najmlađe koji su sa ushićenjem posmatrali performans ovog sastava odevenog u stotine ogledala.

Otvaranje Promenada šoping centra obeležila je i specijalna projekcija filma Južni vetar u bioskopu Cineplexx Promenada kojoj je prisustvovala i ekipa ovog domaćeg filmskog ostvarenja. Tokom vikenda najmlađi posetioci su imali prilike da se u okviru aktivnosti bioskopa Cineplexx Promenada druže sa YouTube zvezdom Milanom Inićem poznatijim kao Yasserstain i sa njim okite Grinč jelku inspirisanu premijerom ovog crtanog filma.

Dodatni sadržaj kakav do sada nismo imali prilike da vidimo u šoping centrima u našoj zemlji, koji je posebno privukao mlade Novosađane jesu i košarkaški tereni koji se nalaze ispred Promende.

Već nekoliko sati nakon otvaranja, svi košarkaški tereni bili su popunjeni do kasnih večernjih sati. Iz Promenade, na radost mnogih Vojvođana, za naredni period najavljuju mnogobrojne sadržaje i koncerte sa ciljem da ovaj šoping centar svojim posetiocima pruži sveobuhvatan užitak.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments