Foto: JKP "Tržnica"

Po rečima meteorologa zima pred nama mogla bi biti hladnija u odnosu na prethodne dve-tri, sa nešto većom količinom snega. JКP “Tržnica“ svoju mehanizaciju dopunila je novim bagerom i mini utovarivačem koji se koriste za uklanjanje snega, što bi trebalo da obezbedi neometan rad pijaca tokom predstojeće zimske sezone.

PROČITAJTE: (FOTO) Da li je korona virus promenio pijačne navike Novosađana?

Kako kažu iz JKP “Tržnice” pijace predstojeću sezonu dočekuju sa tehnički ispravnom mehanizacijom, koja se za ove svrhe sastoji od dva traktora Belarus sa daskom za čišćenje snega, utovarivačima i posipačima za so i dva mala traktora IMT 539 sa daskom za čišćenje snega i utovarivačem za čišćenje prostora između tezgi.

JKP “Tržnica” raspolaže motornim grtalicama (4 komada) i ostalom mehanizacijom i alatom za uklanjanje snega i leda tokom nastupajućeg perioda poput lopata za sneg, sekača za led i slično. Za ove namene, ovo preduzeće je pripremilo i 50 t soli koja je već raspoređena po pijacama, a Zimska služba je već u pripravnosti, iako po programu rada rad ove službe obuhvata period od 15. novembra do 15. marta.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments