Stanari zgrade u ulici Cara Dušana 75 jutos su zatekli ružan prizor – prizemlje i prvi sprat su u toku noći umazani kečapom, senfom, majonezom, a zidovi su gađani jajima. Za sada se ne zna ko je stanarima priredio tako neprijatno iznenađenje. 

Materijalna šteta, prema rečima upravnice zgrade Branke Cerović, nije velika, dobar deo ulaza je već očišćen, ali su stanari ljuti zbog toga što je  nekome palo na pamet da uništava njihovu imovinu.

Upravnica zgrade Branka Cerović je za portal NS Uživo rekla da se nada da će snimci sigurnosnih kamera pokazati ko je bio akter ove ‘neslane šale’.

”Do sad se tako nešto nije dešavalo. Stanari zgrade su vrlo prijatni i ulaz je lepo sređen, iako je cena za održavanje naše zgrade dosta niža u odnosu na druge. Imamo i interfon i sigurnosne kamere. Nadam se da su one uspele da zabeleže osobu koja je počinila ovaj vandalizam, a toj osobi poručujem da bi joj bilo bolje da je pojela sendvič, umesto što nam je sastojke rasula po ulazu”, kaže upravnica zgrade.

autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Stanar koji redovno placa sve
10/05/2018 19:31

I ja cekam kad ce se desiti to u nasoj zgradi. Sve je otvoreno. Vrata pokvarena a svakog je briga pa i tog presednika kucnog saveta i profesionalnog upravnika. Strasno je sto niko kod nas u zgradi niko ne reaguje.