Svedoci smo da je ulica Branka Bajića u poslednjih 5 godina potpuno promenila izgled, te je od još jedne obične gradske ulice postala grad za sebe. 

Novi, moderno koncipirani stambeni blokovi, nikli su na nekadašnjem zapuštenom zemljištu koje je pripadalo sajmu i uneli su svežinu u ovaj deo grada, a to je velikim delom omogućeno i izgradnjom Bulevara Evrope, nove žile kucavice Novog Sada.

Ovakav vid stanovanja popularan je u svetu, a poslednjih godina počeo je da se primenjuje i u Novom Sadu. “Sajam kompleks” jedan je od prvih primera ovakvog koncepta stanovanja.

Brz život koji donosi današnjica doneo je i nove standarde u gradnji, pa tako budući stanari sada imaju potrebu da u svojoj okolini imaju sve one delatnosti koje će im olakšati život (megamarketi, kafići, saloni, banka itd…)

Kompleks je koncipiran tako da zadovolji sve potrebe njegovih budućih stanara, a da pri tome poštuje sve ekološke aspekte zelenog stanovanja.

Ovakvi kompleksi otvoreni su prema posetiocima, ali opet dovoljno ušuškani da donesu mir i bezbednost njenim stanarima, uz mnoštvo mesta za bezbrižnu dečju igru. Zbog ovakvog koncepta gradnje, savršen je za porodično stanovanje.

Foto: Tehnogradnja

Kada se ostvare svi planovi za izgradnju ovog kvarta, pored stambenog on će imati i poslovni karakter, s obzirom da se u nastavku planira i izgradnja moderne poslovne kule.

Autor: nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Душко
03/12/2018 15:53

Питајте поштара јел улица за пример. Отпадоше леђа док пошту у њој подијели. Једино јој просек вади лијепе жене не знаш ђе да гледаш.

Koya
21/02/2019 15:27

Mos misliti primer. A sto ne pisete kako se vozi i parkira u toj ulici . Zasto nikada patrole nema. Sto ne pisete kako se stane na kolovoza upale sva 4 a sedi u basti i ispija kafa. A o vozackim sposobnostima ucensika bolje da ne pocinjemo temu…