(FOTO) VELIKA POLICIJSKA AKCIJA: Pronađena droga i automatsko oružje

       

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u više odvojenih akcija, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodna tri dana uhapsili su 28 osoba zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Oduzeto je 30,6 kilograma narkotika, od čega 28,6 kilograma marihuane, 1,4 kilogram heroina, 509 grama amfetamina, 35 tableta ekstazija, 28,5 grama kokaina, 22 grama hašiša i 200 tableta različitih vrsta.

Takođe, oduzeto je i 12 pušaka, sedam pištolja, od kojih je jedan automatski, jedan revolver, kao i 1.871 komad municije različitog kalibra.

Zbog istih krivičnih dela protiv još 28 osoba podnete su krivične prijave u redovnom postupku.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su S. D. (1976) zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi S.D. pronašla više od 10 kilograma marihuane.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Takođe pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tridesetdvogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kod njega je prilikom pretresa pronađeno više od 20 grama heroina.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments