(FOTO) VELIKA SRAMOTA: Uništili fasadu muzeja separatističkim grafitima, pa se pohvalili na Fejsbuku

       

Organizacija Republikanci Vojvodine, koju predvodi političar Aleksandar Odžić, jednim vandalskim aktom, izazvala more negativnih reakcija.

U vreme kada na društvenim mrežama dodjete do par hiljada ljudi po ceni jedne konzerve spreja, i dalje ima onih koji veruju da je pisana reč na fasadi ustanove kulture, najbolji način komunikacije sa svetom.

Jos uvek postoje opcije i pojedinci koji se pridržavaju stare škole vođenja kampanje i to u njenom najgorem obliku. Uništavanje imovine, škrabanje i skrnavljenje prevaziđeni su metodi, najčešće povezani sa radikalnim, ekstremnim opcijama, koje ne biraju način i metod da svoju poruku prenesu drugima.

Danas je, na renoviranom Muzeju Prisajedinjenja, ispisan grafit “VOJVODINA RePUBLIKA” koji poziva na separatizam i time direktno krši Ustav Republike Srbije.

Da stvar bude gora, nepismeni autori su bestidno objavili fotografiju na svojoj Fejsbuk stranici.

Lider ove opcije Aleksandrar Odžić, već je u javnosti poznat po antisrpskim stavovima i separatističkim ispadima, kao i otvorenom zalaganju i političkom delovanju sa ciljem stvaranja nezavisne države Vojvodina.

Autor: nsuzivo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
giga
18/11/2018 21:04

Zna se ko je napisao,sad nadležni da reaguju,prvo komunalne službe da kazne za uništavanje zida na objektu ,a onda i tužilaštvo zbog podrivanja i rušenja Ustava .

Sinke NS
19/11/2018 23:43

Sve i da pise “Volim te Kristina” smatram da je ovo odlik vandalizma i da doticnog vandala treba pocastiti sa minimum 2g robije, oduzeti mu imovinu, proterati iz grada na selo i zabraniti dolazak u isti na period od 10g…pa da vidim sledeceg kojem ce isto pasti na pamet…
Sve je otislo u …….. treci svetski bi doveo u red mnoge stvari…

Stefan Nicic
20/11/2018 04:00

To se rešava samo batinama