Završeni su radovi na rekonstrukciji parkirališta na Bulevaru kralja Petra I, kod kućnog broja 28. Radovi su podrazumevali rekonstrukciju 50 parking mesta, kao i 1.200 kvadratnih metara kolovoza i trotoara.

Stevan Lugonja, direktor JКP “Parking servis”, prilikom puštanja u rad obnovljenog parkirališta, izjavio je – “Parking servis” u kontinutetu uređuje i gradi nova parkirališta u gradu. Nakon novog parkirališta u Radničkoj ulici, uređenja parkirališta na Štrandu i na Trgu Кomenskog, na Bulevaru kralja Petra Prvog broj 28 rekonstruisali smo 50 parking mesta. Osim parkirališta urađen je i trotoar, kao i pristupna saobraćajnica. Uz opšti, rekao bih i hronični nedostatak parking prostora, nastojimo da, uz preuređenje i drugačiju organizaciju, građanima omogućimo više parking mesta i na starim lokacijama. U ovo parkiralište uložili smo sopstvena sredstva, u želji da stanarima, kao i svima onima koji posećuju ovaj deo grada, omogućimo lakše, brže i kvalitetnije parkiranje. Nadam se da ćemo, u skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom, sledeću godinu početi kao što završavamo ovu, koja je bila veoma teška i nepredvidiva: izgradnjom novih parkirališta i garaža, uređenjem i reorganizacijom postojećih, na dobrobit svih nas.

Podsetimo, radovi su otpočeli 21. septembra ove godine i podrazumevali su rekonstrukciju parkirališta, kolovoza i trotoara duž stambenih zgrada, kao i izgradnju 50 parking mesta i 1.200 kvadratnih metara kolovoza i trotoara. Rok za izvođenje radova je 60 dana.

Nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Djordje
18/11/2020 12:15

Jos da upale svetlo nocu