(FOTO)(VIDEO) ONELIFE RALLY U SRBIJI: Super automobili provozali se autoputem

       

Učesnici poznatog “ONELIFE RALLY-a” privukli su juče veliku pažnju vozača na autoputu E75 u blizini Novog Sada. Preko 50 luksuznih automobila projurilo je autoputem ka Novom Sadu, vraćajući se iz Beograda koji im je bio jedna od ovogodišnjih stanica

Kao piše na veb prezentaciji “ONELIFE RALLY-a”ovo je organizacija čiji članovi svake godine putuju luksuznim i sportskim automobilima kroz mnoge države prolazeći kroz bajkovite pejsaže, gde su ispraćeni od strane mnogih obožavalaca i fotografa. Učesnici odsedaju u luksuznim hotelima i jedu u najboljim restoranima, živeći život punim plućima.

Pogledajte galeriju fotografija, fotografa Gole Relja

ONELIFE RALLY 2018: Venecija-Mamaia

Ove godine učesnici će posetiti nekoliko Evropskih gradova među kojima je i Beograd.

Putovanje je krenulo iz Venecije preko Zagreba do Beograda. Nakon Beograda učesnici su nastavili svoj put ka Budimpešti i Transfagarasanu u Mađarskoj i dalje ka Bukureštu prestonici Rumunije, a put su završili u Rumunskom gradu Mamaia

https://www.instagram.com/p/BkyHuG5F0vv/?hl=sr&taken-by=oneliferally

Zašto “GUMBALL 3000” više ne prolazi kroz Srbiju ?

Slično koncipriana organizacija je “GUMBALL 3000” prolazila je kroz Srbiju sve do 2006. godine.

Jedan od razloga zašto od tada “izbegavaju” Srbiju je i udes koji je jedan od učesnika doživeo na proputovanju kroz našu zemlju sa svojim “Rolls Royce Phantom” automobilom.

Trenutak sudara zabeležen je kamerom

On je izgubio kontrolu nad svojim vozilom, nakon čega je udario u ogradu, a motor mu se potom zapalio. Srećom, ovom prilikom učesnik nije povređen, ali je materijalna šteta u najmanju ruku bila velika.

Nadamo se da će učesnici ovog relija ipak odlučiti da u budućnosti dođu u Srbiju, i da će imati više sreće.

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
NikolaP
04/07/2018 22:26

Lupate gluposti za Gumbal 3000
Razlog zbog koga ne prolazi kroz Srbiju je taj sto se ruta relija svake godine menja i ove godine se ne vozi po istocnoj evropi nego se iz Italije leti za Japan… Molim vasda se informisete pre nego sto objavite bilo koju vest.