Foto: WHNT.com

Frizer iz okoline Novog Sada koji ima salon u ovom gradu zaražen je koronavirusom. On je dao telefonsku izjavu portalu Kurir.rs

“Odmah sam rekao da se salon zatvori, da radnice budu u izolaciji i da se testiraju na koronu. Ne znam ko je mogao da me zarazi” rekao je mladić smešten u KC Vojvodine.

“Sada je najvažnije da budem dobro, a hvala bogu, lekari kažu da nisam ugrožen. Takođe, važno je da neko ko je bio u kontaktu sa mnom ne bude zaražen”, rekao je ekskluzivno za Kurir frizer koji je zaražen koronavirusom i koji živi u okolini Novog Sada, a u tom gradu ima salon.

Za sada je 24 zaraženih je u Srbiji, a juče je registrovano pet novih slučajeva, od kojih je četvoro u kućnoj izolaciji.

Gde sam i kako pokupio koronavirus – ne znam. Poslednji put u inostranstvu sam bio u Beču, ali još 26. januara, ali nema šanse da se to tada desilo. U to vreme tamo nije ni bilo virusa, mislim da sam se ovde negde razboleo”, rekao je u telefonskom razgovoru za Kurir ovaj mladić iz postelje sa Infektivne klinike Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.

On je u bolnici od utorka, kada se posumnjalo da ima koronavirus.

Izvor: Kurir.rs

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Vojvodjanin
13/03/2020 06:07

CR8 u Novom Sadu se zove salon koji drži ovaj lik.

Dejan Samardzic
13/03/2020 07:06

Al uzas….moze svuda da ti se desi

Kobac kobac
13/03/2020 09:42

Nema mesta panici…u Kini je gotovo sa epidemijom uskoro…do uskrsa najduze i kod nas…

Mana
13/03/2020 12:27

Koji je to frizer? Treba da znamo

Slobodan Nenadović
17/03/2020 00:22

treba testirati svakog ko ima simptome, bez obzira na kontakte i gde je bio.