Novosadski KMF ”International” u subotu, 10.marta  dočekuje KMF ”Jastrebac” iz Blaca u maloj sali Spensa u 19.30 časova, u 15. kolu Prve futsal lige Srbije.

International je već igrao sa ekipom iz Blaca u osmini finala kupa Srbije u sredu, 7.marta. Tada je ‘’Jastrebac’’ slavio rezultatom  3-2. Međutim, iz uprave novosadskog kluba poručuju da je to poraz koji ih ne boli i o kom ne razmišljaju, jer je utakmica u kupu služila da se svi igrači oprobaju na terenu, pošto je u dosadašnjem delu prvenstva dosta igrača imalo malu minutažu.

Prema rečima predsednika kluba Nemanje Boškovića, dosadašnji rezultati, pogotovo u drugom delu prvenstva, nameću obavezu da  ‘’International’’ u utakmicu uđe kao favorit za pobedu.

‘’U zoni smo koja vodi u play off i sada nam je već potajno i želja da tu i ostanemo, iako nam je primarni cilj da ostanemo u ligi u prvoj debitantskoj sezoni u Prvoj futsal ligi Srbije’’. Svi igrači su spremni i željno očekuju da utakmica počne i da pokušamo da nastavimo niz pobeda u drugom delu sezone. Sve je spremno za početak, falite samo vi, navijači, poštovaoci futsala i svi zainteresovani građani koji žele da se futsal u Novom Sadu zadrži još mnogo godina’’, rekao je Bošković.

Pred utakmicu 15.kola Prve futsal lige Srbije, novosadski ‘’International’’ je petoplasirani na tabeli.

Ulaz na utakmicu je besplatan.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments