Foto: Pokret gorana Novi Sad

Koja je to milionska grupa bića? Entomologija – kakva je to nauka? Šta je to kečer? Kako se rađa leptir? Kako da odgajimo svog leptira? Zašto svitac svetli? Kako se pravi insektarijum? Gde sve žive insekti? Zašto su važni za svet oko nas? Zašto su pčele važne za čovečanstvo? Odgovore na sva ova pitanja će buboljubi dobiti na kampu, koji je počeo u četvrtak, 20. avgusta i traje do subote, 22. avgusta.  

Goranski Eko Kampovi se održavaju uz podršku Grada Novog Sada – Gradske uprave za zaštitu životne sredine, u okviru projektа “Sa Cegerom u prirodu”.

Učesnici kampa su istraživači uzrasta od 6 do 11 godina. Tokom tri dana, buboljubi će najviše boraviti u prirodi, uživati u svim kulturno-istorijskim vrednostima koje pružaju Sremski Karlovci, uživaće u vožnji katamaranom po Karlovačkom dunavcu i SRP “Koviljsko-petrovaradinski rit”.

Kamp Buboljub je izuzetna prilika za upoznavanje sa prirodom, druženje, kreativan i aktivan boravak u prirodi. Dani na kampu su ispunjeni interkativnim i edukativnim radionicama, uz brojne posete prirodi i aktivnosti na otvorenom, a večeri su rezevisane za druženje i zabavu.

Naši kampovi traju 3 dana i 2 noći, a tokom kampa deca su smeštena u Ekološkom centru Radulovački (www.ekoloskicenatar.org), koji je građen kao edukativni centar i obezbeđuje sve potrebne uslove za udoban, uspešan i bezbedan smeštaj dece (*kamp se organizuje uz primenu svih važećih mera tokom epidemije u Srbiji i Sr.Karlovcima).

Prijave za kampove su u toku, možete se prijaviti putem linka GORANSKI EKO KAMPOVI.

Više informacija možete dobiti na:

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments