Foto: N1

Novosadska policija i vatrogasci uskoro bi trebalo da dobiju nova vozila, čija je kupovina finansirana iz budžeta Grada Novog Sada.

Saobraćajna policija dobija novi pikap

Za novo vozilo saobraćajne polcijie, iz budžeta grada biće izdvojeno 2,1 milion dinara. Pikap će isporučiti firma “Stojanov” koja je jedina poslala ponudu na tenderu.

Foto: Nenad Ljubišić (Facebook)

Podsetimo novosadska policija dobila je nedavno od ministrastva unutrašnjih poslova 60 novih vozila marke Škoda.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, izjavio je da je policija dobila ukupno 710 novih “Škoda” i da će ta vozila doprineti efikasnijem radu.

Vatrogascima kombi i oprema za tehničke intervencije

Iz budžeta grada vatrogascima je kupljen kombi i oprema za tehničke intervencije.

Auto kuća “Stojanov” će u roku od 90 dana po ceni od 3,5 miliona bez PDV-a isporučiti specijalizovano vozilo. Radi se kombiju sa osam sedišta plus vozačko, koji je opremljen bocama sa kiseonikom, račvama i drugom manjom opremom.

Na tenderu za nabavku opreme za tehničke intevencije, najbolju ponudu dala je beogradska firma “Centum”. Ovo preduzeće u roku od 45 dana treba da isporuči elektrohidraulične makaze i razupirač sa pratećom opremom, a ukupna vrednost je 1,7 milion dinara bez PDV-a.

Hitna pomoć dobila četiri nova vozila

Podsetimo hitna pomoć  je nedavno od grada dobila 4 nova vozila.

Isporučena su dva putnička vozila Fiat Punto i dva sanitetska vozila Fiat Dukato, a ključeve novih vozila direktoru hitne pomoći dr Bogadnu Živanoviću uručili su gradonačelnik Miloš Vučević i član gradskog veća zadužen za zdravstvo Zoltan Horvat.

Foto: nsuzivo.rs

Promocija i primopredaja novih vozila održana je u novoj zgradi hitne pomoći na Telepu čiju su izgradnju zajedno finansirali grad i pokrajina.

Za četiri nova vozila izdvojeno je 12.5 miliona dinara, a isporučila ih je firma “Stojanov”

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments