Grad Novi Sad objavljuje javni poziv za dodelu stanova u javnoj svojini Grada Novog Sada, kupovinu stanova u javnoj svojini Grada Novog Sada i pomoć za ozakonjenje stana ili porodične kuće.

Obaveštenje

U okviru programa stambene podrške, obaveštavaju se svi građani Novog Sada koji nemaju rešeno stambeno pitanje i koji ne mogu sopstvenim sredstvima da reše stambenu potrebu po tržišnim uslovima za sebe i svoje porodično domaćinstvo, da će Grad Novi Sad objaviti javni poziv za:

1) dodelu stanova u javnoj svojini Grada Novog Sada

2) kupovinu stanova u javnoj svojini Grada Novog Sada

3) pomoć za ozakonjenje stana ili porodične kuće

Stanovi se nalaze u stambeno-poslovnom objektu u Novom Sadu u ulici Кisačka broj 55. Ima ih ukupno 35 (trideset pet) od kojih će se 9 stanova dodeljivati i 26 stanova prodavati, putem javnog poziva.

Javni poziv biće objavljen u dnevnom listu “Dnevnik“ i na sajtu Grada Novog Sada www.novisad.rs i trajaće 30 (trideset) dana i isti će sadržati uslove i podatke za svaki vid stambene podrške, kao i koju dokumentaciju treba priložiti uz zahtev. Uz javni poziv biće objavljen i zahtev, koji se može preuzeti i u Pisarnici Gradske uprave za imovinu i imovinski-pravne poslove u ulici Narodnog Fraonta broj 53.

Zahtevi sa dokumentacijom dostavljaće se putem pošte sa naznakom “Javni poziv za kupovinu stana“ ili na Pisarnici Gradske uprave za imovinu i imovinski-pravne poslove u ulici Narodnog Fraonta broj 53.

Izvor: Dnevnik.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Jelena
23/01/2020 10:27

Kada ce biti objavljen Poziv?

Babun
23/01/2020 22:53
Reply to  Jelena

Nikad