Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Za tačno 2 dana očekuje nas obeležavanje Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, a ove godine građani su pozvani da tog dana istaknu srpske trobojke.

15. septembar bitan je datum za celokupan srpski narod, jer je tog datuma probijen solunski front.

Ministar Selaković je u julu mesecu obraćajući se učesnicima Samita srpske omladine i studenata Balkana „Sinergija kao ključ uspeha“, istakao da je naša zastava zajednička Srbima u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori, ali da nismo dovoljno radili na izgradnji i poštovanju kulta zastave, koji je ukorenjen kod mnogih naroda.

Od prošle godine na dan proboja solunskog fronta, obeležava se Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, a građani se ove godine još jednom pozivaju da taj dan ispred svojih domova istaknu srpsku trobojku.

nsuzivo.rs

 

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Dragana
13/09/2021 15:21

Poštovani ministre Selakoviću,
Nemam trobojku. Ako treba da “poguramo” neko preduzeće koje se bavi njihovom proizvodnjom, onda razumem smisao ovog “poziva”. Mada imam spisak mnogo bitnijih stvari od životnog značaja (za preživljavanje) od trobojke, tako da, možda jednog dana, kad mi život u ovoj Srbiji bude bezbrižniji, vrlo rado ću je kupiti i istaći.
P. S. U svakom slučaju, hvala na pozivu i nadam se da ćete imati razumevanja za moj stav.

Last edited 2 meseci ranije by Dragana
Tijana
14/09/2021 11:08
Reply to  Dragana

@Dragana
A da možda preuzmete odgovornost i da ne svaljujete odgovornost za svoja nezadovoljstva na drugog? Skoro svaki dom u ovoj zemlji ima zastavu. To što vi nemate, opet je do vas. Niko vas ne tera da je kupujete. Svakako, ako vam se ne dopada život ovde, nađite svoje parče neba, ali za sve to ste odgovorni isključivo vi. Sve najbolje i prisetite se događaja koji se obeležava sutra!