Foto: google

Građani Novog naselja i Detelinare nezadovoljni su uslugama određenih kompanija za profesionalno upravljanje zgradama.

Stanari čijim zgradama upravljaju ove kompanije tvrde da upravnici favorizuju stranog kablovskog operatera u odnosu na domaćeg.

Iako domaći operater ima trenutno povoljnije ponude određenih usluga, stanari tih zgrada nemaju mogućnost da koriste te usluge.

Postavlja se pitanje povezanosti ovih kompanija sa stranim operaterom.

U priči sa stanarima saznali smo da najčešće tim ulazima upravljaju agencije Maior Domus, Viledis, Higijena plus i PFS. Do zaključenja teksta nismo dobili komentar iz ovih kompanija.

Autor: nsuzivo.rs

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Nikoletina85
03/07/2019 12:30

Skupstine stanara odlučuju o kablovskom operateru, a ne agencije.

Stevan
03/07/2019 14:24
Reply to  Nikoletina85

A ako predsednik skupstine stanara ne zeli da da stanarima da se izjasne da li zele mts ili sbb, onda ispada da odlucuje prof.upravnik tj agencija!!

Kole
03/07/2019 12:31

Kako da ne..sve zavere…i kere jedu uvoznu heanu po preporuci upravnika..idi be f aj.zar se s ne opredeliš șt s bi voleo…neverovatno zavera do zavere

Miletić
03/07/2019 20:32

Taj interes pri “preporuci” je vise nego uocljiv, zato se nasa skupstina zahvalila prvo pomenutoj Maior Domus agenciji, odnosno njihovom profesionalnom upravniku, i raskinula saradnju. Klasicna šema za sticanje imovinske koristi odredjene grupe: ja tebi ti meni. Kladim se da svi preporuceni izvodjaci renoviraju privatne objekte upravnika u znak zahvalnosti….

a najbolje oba pa ko sta voli
05/07/2019 02:16

Strani operater je ili jeftiniji ili iste cene kao domaci, a ima bolji program i (uglavnom) vecu brzinu