Građani Novog Naselja i Detelinare nezadovoljni uslugama profesionalnih upravnika

       
Foto: google

Građani Novog naselja i Detelinare nezadovoljni su uslugama određenih kompanija za profesionalno upravljanje zgradama.

Stanari čijim zgradama upravljaju ove kompanije tvrde da upravnici favorizuju stranog kablovskog operatera u odnosu na domaćeg.

Iako domaći operater ima trenutno povoljnije ponude određenih usluga, stanari tih zgrada nemaju mogućnost da koriste te usluge.

Postavlja se pitanje povezanosti ovih kompanija sa stranim operaterom.

U priči sa stanarima saznali smo da najčešće tim ulazima upravljaju agencije Maior Domus, Viledis, Higijena plus i PFS. Do zaključenja teksta nismo dobili komentar iz ovih kompanija.

Autor: nsuzivo.rs

5
Komentari:

4 Komentara
1 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
5 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Nikoletina85

Skupstine stanara odlučuju o kablovskom operateru, a ne agencije.

Stevan

A ako predsednik skupstine stanara ne zeli da da stanarima da se izjasne da li zele mts ili sbb, onda ispada da odlucuje prof.upravnik tj agencija!!

Kole

Kako da ne..sve zavere…i kere jedu uvoznu heanu po preporuci upravnika..idi be f aj.zar se s ne opredeliš șt s bi voleo…neverovatno zavera do zavere

Miletić

Taj interes pri “preporuci” je vise nego uocljiv, zato se nasa skupstina zahvalila prvo pomenutoj Maior Domus agenciji, odnosno njihovom profesionalnom upravniku, i raskinula saradnju. Klasicna šema za sticanje imovinske koristi odredjene grupe: ja tebi ti meni. Kladim se da svi preporuceni izvodjaci renoviraju privatne objekte upravnika u znak zahvalnosti….

a najbolje oba pa ko sta voli

Strani operater je ili jeftiniji ili iste cene kao domaci, a ima bolji program i (uglavnom) vecu brzinu