Grad obezbedio subvecnije za otvaranje novih radnih mesta u jednokratnom iznosu od 250.000 dinara

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević najoštrije je osudio napad na mladiće albanske nacionalnosti koji se dogodio u noći između subote i nedelje u Futoškoj ulici u Novom Sadu.

“To nije Novi Sad kakav mi poznajemo i to nije Srbija kakvu hoćemo. Ovakve slučajeve ne smemo i nećemo da tolerišemo, i svaki takav incident mora biti primereno sankcionisan. Ovakav čin je nezakonit, nečasan i nemoralan. Moram da skrenem pažnju takvim izgrednicima, koji misle da su patriote, ako bez razloga napadaju ljude druge nacionalnosti, da razmisle o tome, da li na taj način možda ugrožavaju bezbednost Srba na Kosovu i Metohiji, pa možda i u drugim mestima gde Srbi žive”, poručio je Vučević i izrazio nadu da će policija brzo pronaći vinovnike tog incidenta.

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Nikolina
08/10/2018 13:29

Ostala sam bez texta za naseg divnog gradonacelnika, naravno ne podrzavam takvo ponasanje i nebi trebalo da se ovo desava jer sam ja i vecina nas odrasla sa istim tim ljudima,al postoji drugi problem a to je cist marketing, sto se nije oglasio za mita koja se vrse u ustanovama radosno detinjstvo , kako se nije oglasio na to da on licno samohrane majke u novom sadu bukvalno tera da kopaju po konjtenerima , sramota on sad glumi nekog veliko ma dno dna je zajedno sa svima koji su kao on