Foto: Grad Novi Sad

Gradonačelnik Miloš Vučević uputio snažnu poruku podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, navodeći da svojom hrabrošću nikad neće odustati od borbe za Srbiju.

-Aleksandar Vučić je sve uložio u budućnost Srbije – ideje, pamet, hrabrost .. celog sebe. Pokazao je da ako nešto zaista želite, ako imate hrabrosti da u to sve ulozite, da onda svaki cilj može biti dostižan. A njegov cilj je bogatija i poštovanija Srbija, država sretnih građana, ponosna i uvažavana u svim centrima moći. Za to je naš predsednik Vučić spreman da podnese svaku žrtvu, pa i one najgore, najsramnije i najbrutalnije laži, pretnje, spletke kojima su izloženi njegovi najmiliji, članovi njegove porodice, majka, deca, brat Andrej. Većina ljudi ne može ni da zamisli koliko hrabrosti poseduje naš predsednik Aleksandar Vučić. I on takav nikada neće odustati od borbe za Srbiju. Za njega nema nazad. To nazad je rezervisano za one koji su se izvinjavali, mahali belom zastavom, potpisivali razne paktove, za one koji su krali od naroda i razarali Srbiju. Taj ološ će uvek biti iza nas, i to neće promeniti otrovni jezici njihovih plaćeničkih medija, udvorica, krtica, tajkuna, špijuna .. i čitave mreže ispletene sa ciljem da se destabilizuje Srbija i nasilno dođe na vlast. Džaba im sve. Mi idemo napred, još brže, i u još bolju Srbiju! Jer nas vodi najbolji – istakao je  Vučević na svom Instagram profilu.

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Nikola
10/10/2021 10:19

E ta “snažna” podrška,mora javno da svi vide “lojalnost”! Možda se AV i bori za Srbiju ali Vučević je izmenio lični opis i miran život u NS! Kako je Sombor mogao da ostane kulturno i u svakom smislu normalan i miran grad uz značajnu građevinsku restauraciju!? Tamo nije stigla “elita” iz RS i Dodik,da seku drveće grade “Dodikuše” i nametnu svoj “bahati i prosti”, mentalitet!