Gradonačelnik Novog Sada Miloše Vučević primio je danas treću dozu vakcine protiv koronavirusa, a video je podelio na svom Instagram nalogu.

– Dok mnoge države sveta i dalje “muku muče” da obezbede čak i prvu dozu vakcine protiv kovida za svoje građane, u Srbiji se već uveliko daje treća, “buster” doza, i ja sam danas upravo “buster” dozom “Sputnjika V” dodatno pojačao odbrambene mogućnosti svog tela. Vakcinacija je jedini način da pobedimo ovo zlo koje već gotovo 2 godine hara svetom i apelujem na sve da iskoriste mogućnosti koje je država obezbedila i vakcinišu se. Ovo se posebno odnosi na nevakcinisane, jer više nema nikakvog izgovora ili objašnjenja za odbijanje vakcine koja zaista spasava život. Sve je na nama, od nas zavisi kada ćemo se vratiti u normalu, u život u kome izveštaji od broja bolesnih i umrlih nisu glavna vest dana. Vakcinišite se, spasite sebe i svoje voljene – napisao je Vučević

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Vule
06/10/2021 13:25

Sve je dobro. Njegov organizam je mozda i podnosi(vakcinu),a sta sa onima ciji organizam ne podnese to i dodje do kontraindikacija koje se moguce zavrse kobno ili ostavi trajne posledice?? ?Ako su oni sto daju te stvari(vakcine) toliko sigurni da to pomaze i ako ih nije strah da ce nekoga unistiti time, neka ti isti daju svoju odgovornos i garanciju, a ne da to isto traze od primaoca.I naravno, ako drzavu ili svedsku organisaciju nije strah da ce nekoga povrediti i da veruju da jedno od milion ljudskih bica ima nezeljeni ucinak,njega ili njegovu porodicu neka obraduju sa milijardu eura.Za… Učitaj još »