GRADSKI ODBOR SNS: Iza „nestranačkih kandidata“ na izborima za savete mesnih zajednica stoji Demokratska stranka

Gradski odbor SNS-a u svom saopštenju tvrdi da iza „nestranačkih kandidata“ na izborima za savete mesnih zajednica stoji Demokratska stranka, saopštenje vam prenosimo u celosti.

– Da Demokratska stranka stoji iza takozvanih „nestranačkih kandidata“ na izborima za savete mesnih zajednica najbolje govori poziv te stranke građanima Novog Sada da u nedelju glasaju za te kandidate. S obzirom na to da su demokrate i njihovi koalicioni partneri svesni da nemaju nikakvu podršku među Novosađanima, građanima su podmetnuli javnosti nepoznate kandidate, jer sami nemaju hrabrosti da pretrpe još jedan u nizu izbornih poraza koji traju već devet godina unazad. Da su se potpisnik poziva Demokratske stranke sugrađanima i njegovi dojučerašnji partijski saborci i poslovni partneri u mutnim radnjama, a sada koalicioni partneri kandidovali, dobili bi najiskreniji odgovor Novosađana kakvo mišljenje, bolje rečeno gađenje, imaju prema njima i periodu njihove vladavine. Građani Srpske Atine nemaju kratko pamćenje i nisu zaboravili marifetluke sa izgradnjom Bulevara Evrope, glasanjem iz Soluna, ugrađivanjem u svaki projekat, istina ne samo u Novom Sadu, već i u celoj Srbiji. Pamti se i to da tokom tri mandata u Novom Sadu demokrate nisu uspele da privuku nijednog investitora. Procenat zelenih površina uspeli su da svedu na ispod 5%, a delove grada poput Grbavice i Nove Detelinare uspeli da unište neplanskom izgradnjom. Javna i javno komunalna preduzeća pretvorili su u stranački bankomat i biro za zapošljavanje. Srpska napredna stranka poziva građane da u nedelju, 13.juna, na izborima za savete mesnih zajednica glasaju po savesti. Mesne zajednice upravo služe rešavanju životnih problema građana i podnošenju inicijativa za poboljšanje životnih uslova, a ne za uplitanje stranaka u njihov rad, što je u današnjem pozivu na glasanje Demokratska stranka i sama priznala da je činila- piše u saopštenju.

D. Kovač

Tagovi:

Podeli vesti:
5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Ljuba
10/06/2021 13:04

Da, pa šta? I iza SNS šibicara stoji SNS…

Gost
Zorz Papadubi
10/06/2021 13:52

Dokle ide ova vasa manipulacija… ovo treba na fakultetima izucavati

Gost
NS.1
10/06/2021 14:12

Promenilo se nešto za ovih 9 godina od kako demokrate nisu na vlasti?
Jos uvek se pojedinci iz vlasfi ugradjuju u svaki projekat,u javnim preduzecima se trazi stolica vise a kako se cini nismo ni mnogo zeleniji

Gost
JohnDou
10/06/2021 14:37

Kad SNS prica o bivsoj vlasti… a oni jasu zadnjih 10 godina! Tako je i Sloba mogo da kaze da je tito kriv za 95′. Kakav transfer blama!

Gost
Novosađanin
11/06/2021 22:16

Piše bivši Demokrata dejaNKovač

Povezane vesti