Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu reagovao je povodom optužbi na kvalitet radova izvedenih prilikom izgradnje novog železničkog nadvožnjaka u Partizanskoj ulici u Novom Sadu. 

-Ništa od vas ni pametno, a posebno moralno nismo očekivali, jer ste poznati po tome što pokušavate da zloupotrebite svaku poplavu, svaki požar, svaku saobraćajnu nesreću, ne bi li ušićarili koji jeftin politički poen.

Kada ste pozivali na nasilje dok su majke sahranjivale svoju decu, pokazali ste koliko ste besčasni i da ste spremni na sve da se dokopate vlasti. Ali vaša mržnja neće promeniti put kojim Srbija ide. Niti ćete uspeti da zaustavite razvoj Novog Sada, jedno od najvećih gradilišta u ovom delu Evrope!
Uostalom, imali ste priliku da pokažete šta znate, i pokazali ste to – ukrali ste ceo jedan bulevar, i kuhinju Radosnog detinjstva, i još mnogo toga.
Novi Sad i Novosađani sinoć su bili svedoci teške vremenske nepogode. Od jutros Grad normalno funkcioniše. I dok smo bili suočeni sa naglim i obilnim padavinama, samo politički lešinari mogu tendenciozno i zlonamerno da dovode u pitanje kvalitet radova izvedenih prilikom izgradnje novog železničkog nadvožnjaka u Partizanskoj ulici u Novom Sadu.
Toliku količinu padavina u tako kratkom vremenskom roku nijedan odvodni sistem nije u mogućnosti da odmah reši. Takve količine padavina dešavaju se jednom u 50 godina.
To su činjenice. Kao što su činjenice da ste vi neznalice i lopovi- stoji u saopštenju.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
18/05/2023 21:21

Da vas pita politicki lesinar, ako se kisnica pomesa sa kanalizacijom pa mi moramo da prodjemo kroz to, jel to tendenciozno? 🙂

Last edited 22 dana ranije by SNS Uzivo