Green Love festival slavi 10. rođendan na SPENS-u

       

Cela 2019. godina biće u znaku “zelene“ ljubavi jer Green Love festival obeležava veliki jubilej. Proslava desetog rođendana biće upriličena 15. februara na SPENS-u.

Na Green love festival-u nastupaće najbolji DJ majstori, oni koji su obeležili domaću elektronsku scenu proteklih godina Marko Nastić, Peppe, Vladimir Aćić, Dejan Milićević, DJ Billy 9Noise Destruction i Nexie.

Februarsko izdanje Green Love-a nosi naziv “Oldies Goldies“ i najavljuje celogodišnji serijal rejvova, kao i istoimeni spektakl koji se desio u oktobru 2014. godine.

Marko Nastić, jedan od najvećih domaćih DJ-eva, sa kojim je vrhunski rejv zagarntovan, svojim prepoznatljivim miksevima uveličaće 10. rođendan tehno festivala. Takođe, za miksetom će mu se pridružiti DJ Dejan Milićević koji zbog svoje harizme, specifične komunikacije sa publikom, i ekstremno dobre muzike, rejvere ostavlja bez daha. U tom krugu “bogova“, svoje mesto zauzeće i Vladimir Aćić, jedan od najcenjenijih tehno DJ-eva i producenata u jugoističnoj Evropi.

Za vrhunsku žurku na proslavi jubileja pobrinuće se i DJ Billy 9 koji će rejverima priuštiti nezaboravno veče do ranih jutarnjih sati. Ime koje će se takođe naći na spisku neizostavnih za ovaj veliki jubilej, DJ Peppe u rejverima će pokrenuti ljubav i napraviti pravu pometnju. Deseti rođendan će uveličati još jedan virtuoz za miksetom, DJ Nexie, koji će svojim groovy tech-house setovima, SPENS podići u nebesa, kao i Noise Detruction novosadski DJ duo koji se smatra u začetnikom elektronske scene u Srbiji.

Svoje karte nabavite već danas na: bit.ly/GreenLoveOldiesGoldies

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments