Samo šest dana do novogodišnje tehno čarolije koja će se desiti na Spensu 31. decembra. Ukoliko želite da se sa svojim prijateljima kvalitetno provedete u najluđoj noći onda je Green Love festival pravo mesto za vas!

Na dva stejdža, u holovima Spensa sa vrhunskom produkcijom koja karakteriše Green Love festival i muzičkom postavom koja garantuje kvalitetan zvuk, 31. decembra ljubitelji elektronske muzike će dočekati Novu 2020. godinu i čarobno novogodišnje jutro.

Kao što je publika i navikla, uvek poznata imena zauzimaju Green Love mesto za miksetom pa će tako biti i ovog puta. Organizatori ali i Novosađani ugostiće tehno zvezdu u usponu Vinicius Honoria.

Ovaj svetski poznati di džej poreklom je iz Brazila i otkako se pojavio, ne prestaje da zadivljuje javnost te postaje sinonim za odlične žurke, zabavu ali i vanserijskog virtuoza. Vinicius Honorio nastupiće na Tauten stejdžu a pored njega, publika će uživati u setovima Miloša Vujovića, TKNO i RanchaTeka.

Na drugom, Goya&friends stejdžu fanovi će đuskati uz dj legendu Goyu, Branka Vukovića, Marka Anderssona i  b2b set Milanka Trifunčevića i W. aka Wizarda.

Ovakva žurka se ne propušta!

Brzo potražite ulaznice na svim Gigstix prodajnim mestima po ceni od 1290 dinara i budite deo “zelene” magije 31. decembra u ponoć!

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments