Enrico Sangiuliano, ONYVAA, Ilija Đoković i Coeus pokrenuće u petak, 6. decembra dance floor na Spensu, te utvrditi večnu “zelenu” ljubav među rejverima. Biće ovo jedinstvena prilika da se hiljade pasioniranih posetilaca pripremi za predstojeću novogodišnju žurku.

Ukoliko ste u poslednjih nekoliko godina, u bilo koje vreme, uplovili u svet rejva ili ga na bilo koji način dotakli, niste mogli ne primetiti Italijana koji je svojom umetnošću zaludeo ceo svet. Enrico Sangiuliano, krenuo je od svoje Italije koja je bila njegovo muzičko igralište, da bi ubrzo dospeo na vrh svetskih top lista. Njegovi eksplozivni nastupi uzburkali su rejvere širom planete, što će zasigurno biti slučaj i u Novom Sadu za tri dana.

Za vrhunsku žurku pobrinuće se i kalifornijska kraljica rejva ONYVAA uz koju će publika đuskati do ranih jutarnjih sati. Uz nju, nastupiće i domaći di džejevi Ilija Đoković i Coeus koji će napraviti žurku za pamćenje. Još malo ulaznica je ostalo zato pohitajte po svoju. Pronađite ih na GIGSTIX prodajnim mestima. Cena karte iznosi 1590 dinara.

Green Love festival 2019. godinu neće zaokružiti ovom žurkom. Кao i svake godine, održaće se spektakl u novogodišnjoj noći sa vrhunskim di džejevima.

Green Love festival može se definitivno pohvaliti žurkama o kojima se dugo posle priča i tako je već 10 godina. Verni rejveri imaće priliku da okuse “zelenu” čaroliju i u 2020 – oj, još lepšu, bolju i zeleniju.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments