Sve hitne službe će u najluđoj noći raditi povećanim kapacitetom, kako bi bezbednost građana bila zagarantovna.

HITNA POMOĆ

Ekipe hitne pomoći dežuraće sa nekoliko ekipa u centru grada gde će svakako biti najveći broj ljudi. Podsetimo, ova služba juče je dobila četiri nova vozila, što će znatno doprineti efikasnosti ove službe.

VATROGASNA SLUŽBA

Jedan deo ekipa vatrogasne službe takođe će dežurati u centru grada, a ostale ekipe biće u povećanoj pripravnosti, jer zbog upotrebe pirotehničkih sredstava širom grada, može doći do incidenata. Iz ove službe dobili smo uverenje da će se maksimalno kao i uvek pobrinuti za bezbednost svih građana.

POLICIJA

Pripadnici policijske uprave Novi Sad od početka sutrašnjeg dana radiće na pripremi i obezbeđivanju samog dočeka na trgu, a saobraćajno odeljenje će uz pomoć Parking servisa regulisati saobraćaj i parkiranje u centru grada. Pripadnici interventne brigade biće u pripravnosti da spreče eventualne incidente, ali će delovati i preventivno.

GRADONAČELNIK U POSETI SLUŽBAMA

Gradonačelnik će sutra u toku dana obići sve hitne službe, kako bi se lično uverio da sve savršeno funkcioniše, i da bezbednost građana ni u jednom momentu neće biti dovedena u pitanje.

Redakcija NS Uživo svim službama kao i uvek želi što manje posla

Autor: nsuzivo.rs

 

 

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments