Hitne službe će u najluđoj noći raditi povećanim kapacitetom, kako bi bezbednost građana bila zagarantovna.

HITNA POMOĆ

Ekipe hitne pomoći dežuraće sa nekoliko ekipa u centru grada gde će svakako biti najveći broj ljudi. Podsetimo, broj hitne pomoći je 194.

VATROGASNA SLUŽBA

Ekipe vatrogasne službe takođe će dežurati na teritoriji našeg grada, jer zbog upotrebe pirotehničkih sredstava, može doći do incidenata. Iz ove službe dobili smo uverenje da će se maksimalno kao i uvek pobrinuti za bezbednost svih građana. Broj na koji možete pozvati vatrogasce ukoliko za tim bude potrebe je 193.

POLICIJA

Pripadnici policijske uprave Novi Sad radiće na očuvanju mira i bezbednosti na novosadskim ulicama, a saobraćajno odeljenje će uz pomoć Parking servisa regulisati saobraćaj i parkiranje u centru grada. Pripadnici interventne brigade biće u pripravnosti da spreče eventualne incidente, ali će delovati i preventivno. Policiju možete pozvati na broj 192.

KOMUNALNA MILICIJA

Kominalna milicija će u toku novogodišnje noći biti zadužena za očuvanje komunalnog reda. Podsetimo, u skladu sa odlukom Kriznog štaba zabranjeno je okupljanje u vreme dnevnog i noćnog odmora u stambenim i stambeno-poslovnim zgradama i to u periodu od 16.00 časova do 5.00 časova narednog dana. Radno vreme restorana i kafića ograničeno je do 18 časova, a prehrambeni objekata do 20 časova. Komunalni prekršaj možete prijaviti na broj telefona 4872 544.

Redakcija NS Uživo svim službama kao i uvek želi što manje posla.

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments