Foto; Spititualify

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ispred vas su ozbiljni zadaci. Imate finansijske probleme za koje morate da pronađete rešenje. Ne nailazite na razumevanje ni u krugu porodice, pa vas i to dodatno opterećuje. Kada se dobro odmorite, pojaviće se i rešenje koje vi sada ne vidite. Prilično ste napeti.

BIK


Imate krajnje odgovoran i profesionalan pristup poslu. Obraćate pažnju na svaki detalj, imate jasno izrađen plan. Upravo iz navedenih razloga posao se odlično odvija. Zadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom i brak smatrate stabilnim. Voljena osoba ima probleme za koje verujete da će uspeti da ih uspešno reši. Pružate mu podršku. Zdravlje je stabilno i to je upravo vaša zasluga.

BLIZANCI


Otvara vam se šansa da započnete nešto novo što će vam se višestruko isplatiti. Budite brzi jer ceo posao bi mogao da izmakne, naročito ako u to upletete još nekog. Ne mešajte interes i prijateljstvo da ne biste ostali razočarani. Zdravlje je sasvim solidno. Prilično ste umorni, jer ste se iscrpeli na poslu.

RAK


Očekuje vas razgovor s nadređenom osobom. Dobićete ponudu koja vam na prvi pogled neće biti primamljiva, ipak, ukoliko obratite pažnju i prihvatite ovo, dugoročno će vam se isplatiti. Taj posao će vam otvoriti vrata za nove poduhvate. Vaš stav prema zdravlju je prilično neodgovoran, dok vam je imunitet u isto vreme slab.

LAV


Imate previše problema na poslu. Čeka vas donošenje teških odluka. Kolegama se one neće dopasti. Bračni partner prolazi kroz psihološku krizu. Ne možete da mu konkretno pomognete, ali mu dajete do znanja da ste uz njega. Niste raspoloženi.

DEVICA


Vašim problemima se nazire kraj. To malo žara koji je ostao u vama nakon perioda koji je iza vas, biće dovoljno da se ponovo pokrenete. Iskoristite današnji predah, temeljno pripremite teren za period koji je pred vama. Raspoloženje je u padu. Danas ste presekli neke poslovne i privatne odnose.

VAGA


Posao je ušao u rutinsku fazu tako da nema nekih značajnijih dešavanja. Prilično ste kreativni i razmišljate o novim poslovnim idejama. Za početak ih detaljno analizirate. Odnos sa partnerom nije najbolji i to je upravo vaša zasluga. Ne samo da ste introvertni, nego ne želite da stvari pogledate iz drugog ugla nego isključivo iz sopstvenog. Organizam je jak, zdravlje stabilno, vi se osećate odlično.

ŠKORPIJA


Očekuju vas povoljni ugovori, uspešne kupovine kao i stabilizacija na polju finansija. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Budite istrajni, ne odustajte od pokretanja novih projekata jer se slična prilika neće skoro ponoviti. Disajni sistem je izuzetno osetljiv. Pričuvajte se hladnih pića i hladnog vremena.

STRELAC


Poslovna situacija je zadovoljavajuća. Iznenada dobijate ponudu od firme koja nije iz vašeg mesta i odmah je prihvatate. Ukoliko ste u braku imate ozbiljan problem. Prolazite kroz veću krizu ili brak broji zadnje dane. Imunitet je u padu.

JARAC


Ne znate zbog čega ste propustili poslovnu ponudu koja vam je nedavno promakla. U vezi s tim vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje, posao možda nije izgubljen.

VODOLIJA


Previše vremena ulažete u organizaciju nečega za šta uopšte niste sigurni da je izvodljivo. Bavite se nevažnim sitnicama, a glavne stvari niste dovršili. Da ne bi došlo do zabune proverite dokumenta ali i troškove koji vas očekuju.

RIBE


Zadovoljni ste situacijom na poslu. Posao je stabilan, odnos sa kolegama odličan. Saradnja sa strancima odlično napreduje. Bračna partnerka prolazi kroz krizni period. Svesni da ne možete da joj pomognete jer vas ne pušta da joj se približite. Osećate se dobro.

Nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments