Foto: Bold Barber

Humanitarna akcija “Brzinsko šišanjе za sve ljude dobre volje i velikog srca” održana je u jednom novosadskom frizerskom salonu u cilju prikupljanja novca za operaciju osamnaestogodišnje Milane Matković, koja boluje od cerebralne paralize.

Šišanje, pranje i feniranje kose, kao i ostale “brzinske” frizure, u ovom salonu plaćale su se donacijom u vrednosti usluge frizure, jer se salon odrekao zarade u cilju prikupljanja novca za operaciju devojčice.

Novosađani su sa svojim frizerima ponovo pokazali da su ljudi velikog srca i da rado žele da pomognu i učestvuju u ovakvim akcijama.

“Mislim da mnogo može. U zavisnosti od broja klijenata koje frizer poseduje i koliko je aktivan na društvenim mrežama. Jedan od primera mi je kolega Brica, s kim sam i razgovarala da mi da savet kako bi to bilo najbolje da se odradi, jer sam ja to videla od njega, tako da mislim da može mnogo da se odradi i da se priključi više salona da bi se novac skupio”, kaže Gordana Obrenović, vlasnica salona “Elite look 05”.

Pored donacije preko frizerskih usluga, Milani Matković možete pomoći i na sledeće načine slanjem SMS poruke 734 na 3030, uplatom na dinarski račun 160-555322-85.

Izvor: RTV

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments