Udruženje mladih novosadskih intelektualaca upriličiće humanitarnu akciju ”Кosmetu na poklon” u kojoj se prikupljaju slatkiši za decu na Кosovu i Metohiji.

UMNI sad već tradicionalno podržavaju akciju “Кosmetu na poklon” koju realizuju Savez studenata Pravnog fakulteta u Novom Sadu u saradnji sa drugim fakultetima u Novom Sadu, Beogradu, Nišu.

Poseta udruženja mladih intelektualaca Kosovu i Metohiji sa ciljem doniranja školskog pribora koja je realizovana u avgustu ove godine približila im je pravo stanje stvari na КiM.

Danas, kada postoje ekonomske sankcije uz otežanu slobodu kretanja i ugrožavanje osnovnih ljudskih prava, uz svakodnevne incidente nad preostalim srpskim stanovništvom, svaki novi slatkiš predstavlja spoznaju da neko misli na njih, negde, u Novom Sadu, Beogradu, Nišu. Pokažite i vi da mislite na mališane na Кosovu i Metohiji.

Slatkiše možete doneti u sredu, 26. decembra od 17 do 19 časova u kancelariju Udruženja mladih novosadskih intelektualaca, Trg republike 20, drugi sprat, lokal broj 16.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments