Foto: Nikola Bilić/nsuzivo.rs
Akcija „Humanitarni ponedeljak“ održaće 27. septembra i biće namenjena Milenku Jovinu. Ulaz se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima. Kutije će biti postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

Milenko je rođen 11.02.1984. godine, odlaskom u kovid centar zbog simptoma sličnih kovid virusu pre par meseci ustanovljena mu je dijagnoza akutne limfoblastne leukemije. Ova opaka bolest ga je iznenada otrgla iz njegovog mirnog porodičnog života, od žene, dece roditelja… Kako bi pobedio ovu opaku bolest neophodno je lečenje u inostranstvu gde bi bio podvrgnut zračnoj terapiji koja se ne sprovodi u Srbiji, a potom i transplantaciji koštane srži.

Foto: budihuman.rs

Milenku su sredstva potrebna za lečenje, transplantaciju, specijalističke i kontrolne preglede, za rehabilitaciju kao i za putne troškove i smeštaj.

Obaveštavaju se sugrađani, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments