Humanitarni turnir u basketu za SOS Dečje selo 10. juna

       

Humanitarni turnir u basketu održaće se u nedelju, 10. juna, sa početkom u 11 časova u SOS Dečjem selu „Dr Milorad Pavlović“ u Sremskoj Kamenici, sa ciljem da se prikupi novac za dodatnu edukaciju dece u toj ustanovi.

Cilj projekta je da se kroz druženje i sport animiraju društveno odgovorne kompanije i građani koji su u prilici da podrže ovu akciju i koji prepoznaju njen potencijal. Organizator akcije je organizacija ’’JCI Novi Sad’’.

’’JCI Novi Sad prepoznao je potrebe mlađe i starije dece Dečijeg sela za dodatnom edukacijom i uključivanjem u sportske aktivnosti, kako bismo im obezbedili lepšu i bolju budućnost. U skladu sa pravilima i potrebama ove ustanove, sredstva će biti usmerena na pohađanje stručnih kurseva za decu, korisnih na njihovom putu ka osamostaljivanju, kao i na nabavku edukativnih igara i materijala za radionice koje se sprovode u okviru redovnog programa’’, kažu organizatori.

Projekat možete podržati učešćem  tima na turniru (3 igrača + 1 zamena) – uz participaciju u iznosu od 6.000 dinara. Registraciju tima možete izvršiti na ovom linku  ili na sajtu JCI Novi Sad. Prijave su otvorene do 03. juna.

Pored toga, zainteresovani mogu učestvovati i pojedinačno u takmičenju u brzom šutiranju trojki – uz participaciju u iznosu od 500 dinara po osobi. Prijave se vrše na mestu događaja.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: