INFORMATIKA: Opomene za neizmirene dugove

       
Informatika

Iz JKP Informatika najavljuju da će krajem nedelje poslati opomene na ime dugovanja za komunalno – stambene usluge, za period oktobar 2017. – maj 2018. godine, kada su fizička lica u pitanju. Za pravna lica opomene će poslati početkom novembra.

Korisnici sa prebivalištem van Novog Sada će biti opomenuti krajem oktobra. Ukoliko neki korisnik ima zaključen sporazum o isplati duga i poštuje ga, neće dobiti opomenu.

“Rok za plaćanje po opomeni je 15. oktobar, te ovim putem obaveštavamo naše korisnike da ukoliko imaju dugovanje i ukoliko su u mogućnosti, izmire svoje dugovanje u predviđenom roku, kako bi izbegli nepotrebne i dodatne troškove tužbi”, navodi se u saopštenju JKP Informatika.

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Novosadjanin
24/09/2018 11:18

Podrzavam slanje opomena. Meni je informatika odmah poslala izvrsitelja, i na dug od 11.000din (kojeg nisam bio svestan jer se racun placa preko trajnog naloga) napakovala troskove izvrsitelja tolike da sam pored tih 11.000din morao jos sve zajedno troskove da platim 15.000din za troskove pokretanja tuzbe, troskove izvrsitelja, itd itd. Bez ikakve opomene, i pored toga sto je 5 narednih mesecnih racuna bilo uredno placeno. BEZ IKAKVE OPOMENE!