Interfest od sutra na Trgu slobode

       

Međunarodni festival vina “Interfest”, 15. po redu, počinje u četvrtak, 14. juna na Trgu slobode, i trajaće do subote, 16. juna.

Posetioci će imati priliku da probaju neku od 500 vinskih etiketa iz više od sto vinskih podruma, najavila je direktorka festivala Nataša Budisavljević Radišić.

”Moći ćete da se upoznate sa najkvalitetnijim vinima iz Srbije koja su na nedavnim renomiranim takmičenjima pobrala najveća odličja. Kao i svih ovih godina, sa nama će biti i naši internacionalni vinski prijatelji iz Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, a predstavićemo i vina iz Italije, Francuske, Španije, Portugala, Čilea i Austrije. I ovoga puta, pored vrhunskih vina, posetioce očekuju i kvalitetne rakije, ali i probrana gastro ponuda, najkvalitetniji suhomesnati proizvodi, sirevi i drugi delikatesi koje se slažu uz vino”, rekla je Nataša Budisavljević – Radišić.

Tokom festivala biće održane zanimljive stručne radionice i paneli na aktuelne vinske teme tokom dana, a za muzički program u okviru festivalskih večeri će se i ove godine pobrinuti Aleksandar Dujin.

Muzički program će prvog i drugog dana početi u 20 časova, dok će poslednjeg dana manifestacije muzika na trgu početi u 19.30 časova. Program će uglavnom uključivati tamburaške orkestre, ali i klasičnu, filmsku i modernu pop-rok muziku.

Festival će sva tri dana biti otvoren od 19 sati do ponoći. Vaučeri za degustaciju iznosiće 100 dinara, dok će cena vinske čaše biti 250 dinara.

Celokupan program festivala možete videti na sajtu Interfesta, ili na Fejsbuk stranici.

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments