ISPOVEST DRUGARICE ALEKSANDRE BOŽIĆ: Uvek je bila vesela i nasmejana

       

Uvek je bila vesela i pozitivna. Skoro svaki dan smo bile zajedno, ovo je užasno. Njena smrt je za sve nas misterija – kaže Anja Karadžić, drugarica mlade Novosađanke Aleksandre Božić (20) čije je telo pronađeno u nedelju uveče.

Njen nestanak je u nedelju ujutru policiji prijavila porodica, kada su shvatili da se Aleksandra nije vratila kući iz provoda, što se nikada pre nije dogodilo.

Prijatelji mlade Novosađanke, koja je pohađala dva fakulteta, u šoku su zbog tragičnog događaja, a za Aleksandru kažu da nije imala nijedan problem.

I dalje ne možemo da verujemo šta se desilo. Ona se uvek šalila, čak i na svoj račun. Bila je najpozitivnija osoba koju sam upoznala – rekla je ona.

Devojka dodaje da se sa Aleksandrom družila osam godina i da su bile najbolje drugarice.

Svuda smo išle zajedno. Bila je nasmejana, retko tužna i nervozna. Njena smrt nam je misterija – kaže ona.

Aleksandrina smrt šok je i za njenu porodicu. Kako su ispričali, planirali su letovanje, Aleksandra je upisala drugi fakultet i bila je jako ponosna na to. Kobne noći bila je u provodu sa prijateljima i bratom.

Oko dva ujutro rekla je da bi da ide kući, brat joj je rekao da će ostati još. Pozvala je taksi, zamolila da je odveze do stanice pred Most slobode, platila vožnju i izašla.

Ronioci su u nedelju pronašli njeno beživotno telo u Dunavu.

Autor: SrbijaDanas

2
Komentari:

2 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
2 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
jaa

depresija se cesto krije nasmejanim licem

Jedan lik

A da nije ubistvo?