OVA ŠKOLA POMAŽE VAM DA UĐETE U SVET PROGRAMIRANJA: Najbolji način da savladate osnove programskih jezika

       

Prema podacima sa portala Infostud, do juna 2018. godine, povećan je broj aktivnih oglasa za IT poslove za oko 35 procenata.

Kontunirani rast IT tržišta dovodi do povećanja broja novih radnih mesta koja često ostaju dugo neupražnjena zato što je nedovoljno obrazovanog kadra . Dolazak stranih kompanija u Novi Sad samo je potvrda date kompanije veruju u znanje i sposobnosti naših stručnjaka.

Neke kompanije u nedostatku programera  odlučuju se da samostalno obučavaju kadar dok većina za to nema  vremena i u potrazi je za školovanim i obučenim kadrom.

Obrazovanje i edukacija  posebno u sferi digitalnih tehnologija, danas je osnovni ključ uspeha,pronalaska dobrog radnog mesta i zadovoljavajućih novčanih primanja.

Formalno fakultetsko obrazovanje mnogima nije dovoljno kako bi bili konkurentni na tržištu rada, jer tradicionalan način obrazovanja teško ide u korak sa brzim razvojem tehnologije, naročito u oblasti programiranja, a poznato je i da broj studenata na fakultetima trenutno ne zadovoljava potrebe IT tržišta, gde su programeri vrlo traženi. Danas su oni izuzetno dobro plaćeni, budući da njihova prosečna plata iznosi gotov 1000 evra, što je dosta iznad srpskog proseka

Kako da steknete potrebno znanje?

Kvalitetno unapređenje znanja, obuke, usavršavanja i sve ostalo što je neophodno da biste bili konkurentni na tržištu rada sada vam nudi novosadska škola IT kurseva i obuka “IT Fusion”.

Pored obuke za  iOS programere, koju možete pohađati samo kod njih u Novom Sadu, imajui specijalizovane kurseve za Front EndBack End, Python, WordPress kao i danas veoma traženo znanje 3D grafike i animacije.

Ono po čemu se razlikuje škola IT fusion su male grupe do 8 polaznika i komunikacija sa predavačem van nastave.

Prednost rada u malim grupama je mogućnost više posvećivanja predavača polaznicima i  njihovom napretku. Tokom svake obuke polaznici sa predavačem imaju svoju grupu(Facebook,Viber, Slack,..) gde mogu postaviti pitanja kad im nešto nije jasno tokom izrade domaćih zadataka.

Komunikacija i interakcija predavača sa polaznicima je neophodna i važna da bi se pridobila i zadržala pažnja polaznika i postigao cilj obuke a to je savladavanje kompletnog gradiva obuke.

Svi predavači u školi su i iskusni programeri sa višegodišnjim iskustvom u domaćim i stranim IT kompanijama. Cilj svake obuke je prenošenje aktuenih znanja i praktičan rad.

Iskoristite aktuelne popuste i postanite deo IT zajednice.

Ako želite da unapredite postojeće i razvijete nove veštine, te postanete konkurentan član na trenutno najintenzivnijem tržištu rada, pročitajte iskustva polaznika, prijavite se već sada za kurseve u “IT Fusion” na OVOM LINKU.

“IT Fusion” se nalazi u Železničkoj 33 u Novom Sadu. Detalje o načinu kontaktiranja škole pronađite OVDE, a pratite novosti i na njihovoj Fejsbuk stranici.

Komentari: